Patinaputiikki... 
...on vanhaan tavaraan ihastuneiden aarreaitta. Patinaputiikin myymälästä Portaasta löydät ajanpatinaa, ruostetta ja rosoa. Vanhojen elämää nähneiden esineiden ja huonekalujen lisäksi valikoimiin kuuluu myös ripaus retroa ja kauniita, uusia tai uusvanhoja sisustus- ja lahjatavaroita sekä käsityöläisten taidonnäytteitä.

Otamme tapauskohtaisesti vanhaa tavaraa myös provisiomyyntiin. Soita, niin sovitaan!

Tarkistathan liikkeen aukioloajat yhteystiedot sivulta tai facebookista!


Verkkokauppa
Patinaputiikki laajensi myynnin verkkokauppaan loppuvuodesta 2016. Verkkokaupan löydät "Astu sisään verkkokauppaan!" välilehdeltä. Nyt ostosten tekeminen on entistä helpompaa myös kauempana asuville asiakkaille. 


Facebook
Ennen verkkokaupan avaamista osa Patinaputiikin myynnistä tapahtui Facebookin kautta. Facebookiin lisätään edelleen tietoa uutuustuotteista, joten Patinaputiikin uutisvirtaa kannattaa seurata silmä kovana! Nopeus on valttia, sillä vanhoja tavaroita on usein vain se yksi ainoa kappale! 


Ryhmät
Patinaputiikin myymälä ja Porras ylipäätään sopivat loistavasti myös ryhmien käyntikohteeksi! Putiikin aukioloa voidaan tarpeen mukaan räätälöidä. Pihassa on hyvin tilaa busseille ja seinän takana toimii Kahvio Härkäposti. 

Kivenheiton päästä löytyy Portaan Nahkurinverstas jossa toimii nahkatehdasmuseon lisäksi tilausperiaatteella kahvila-ravintola, sekä Syrjälän Lammastilan tilapuoti vanhassa Hämäläisessä umpipihassa (auki sovittaessa).

Portaan kylän juuret ulottuvat aina 1400-luvulle. Idyllinen kylänraitti hyvin hoidettuine pihoineen, kylän läpi virtaava Turpoonjoki sekä Mäkikylä pienen kävelymatkan päässä vievät kulkijan ajatukset kauas menneeseen aikaan.

Jos suunnittelet ryhmäreissua, otathan ystävällisesti etukäteen yhteyttä!

Lämpimästi tervetuloa Portaaseen!