Patinaputiikki - vanhan tavaran verkkokauppa ja kivijalkamyymälä


Kaipaatko inspiraatiota sisustukseen? Oletko valmis aikamatkalle?


Patinaputiikki on kotoinen ja vähän erilainen vanhan tavaran kauppa, jossa voit nauttia ihanan nostalgisesta tunnelmasta. Putiikin valikoimasta löytyy huolella valikoituja vanhoja aarteita, antiikkia, vanhoja huonekaluja ja vanhoja käyttöesineitä, mutta myös tyyliin sopivia sisustus- ja lahjatavaroita sekä kädentaitajien taidonnäytteitä. Tässä putiikissa ei siis tunnelmasta tingitä ja valikoimasta löytyy paljon kaunista katsottavaa ja ostettavaa.


Patinaputiikkia ympäröivässä miljöössä riittää ihasteltavaa. Putiikin kivijalkamyymälä sijaitsee idyllisessä, kauniissa Portaan kylässä, Tammelassa. Kaupparakennuksen pääty sijoittuu Portaanraitille, julkisivu Portaantielle ja toinen pääty historialliselle Hämeen Härkätielle.


Asiakkaiden suusta

“Ihan kuin siirtyisi ajassa taaksepäin!”

“Tämä tuo mieleen mummon ja mummolan...”

“Minunkin lapsuudenkodissani oli tälläinen!”

"Vanhat huonekalut vaan ovat niin ihania!"


Patinaputiikki laajensi myynnin verkkokauppaan vuonna 2016. Myyntiä verkossa on ollut aiemminkin Facebookin kautta, mutta nyt Patinaputiikilla on oma oikea verkkokauppa, jonka saloihin pääset tutustumaan tarkemmin "Astu sisään verkkokauppaan!" -linkin takaa. Verkkokaupassa on vaihteleva valikoima tuotteita, jotka löytyvät myös myymälästä.


Ole hyvä ja astu peremmälle!

-Putiikinpitäjä Jaana